About

Kimberly neemt overdosis slaappillen: zal ze het overleven?

by - 14:05:00


Het begon allemaal zo mooi voor Kimberly. Ze had de liefde van haar leven gevonden, een leuke baan met haar nicht Nina, een fijne familie. Maar dit seizoen wordt het haar allemaal teveel.

In een vorig bericht heeft Kimberly plannen gemaakt om een plek te regelen waar ze rustig haar plan kon uitvoeren: doormiddel van een overdosis slaappillen wil ze uit het leven stappen. Helaas voor haar komen haar vrienden en familie erachter waar ze mee bezig is, alleen komen ze wel op tijd?

Dit gebeurd allemaal in de aflevering van woensdag 6 december. Terwijl Kimberly haar vader tevergeefs probeert te bereiken, krijgt ze van Malena te horen dat die een jungle tocht aan het maken is en niet te bereiken is. Toch vertrekt ze naar het vakantiehuisje waar ze tijdelijk moest onderduiken in de verhaallijn van Martine Hafkamp. Daar waar Rover haar vond en waar haar herinneringen zijn.
Dit maakt voor haar de fijnste plek om voor het laatst te zijn. Malena belt Nina op om te zeggen dat Kimberly heel raar deed. Nina vertrouwd het niet en zet een zoekactie op touw met Noud, Aysen, Lucas, Bing en Amir. Ze vinden geen enkel spoor. Maar dan belt Nina naar Rover. Hij wist altijd de plekken waar ze speciale herinneringen aan heeft. Lucas, Aysen en Noud zoeken bij de boomhut maar daar is ze niet. Bing en Nina gaan naar het vakantiehuisje, met succes. Zijn ze op tijd om haar te redden?

You May Also Like

0 comments