About

GTST spoilers 11 t/m 15 december

by - 16:44:00



Maandag 11 december
Sjoerd kan niet laten merken dat hij heel blij is met een beslissing van Abel. Kimberly weet niet wat ze met de schuldgevoelens van haar familie moet. Bing doet zijn best om door de onzekerheid van Loes heen te breken. Nina heeft een meevaller.

Dinsdag 12 december
Sam krijgt een geweldige uitnodiging uit het buitenland. Toch twijfelt ze of ze erop in moet gaan. Kimberly houdt de schijn op dat het goed met haar gaat. Lucas haalt Aysen over om Kimberly op een positieve manier te verrassen. Sjoerd vindt zichzelf een egoïst.

Woensdag 13 december
Zoë bedenkt een riskant plan om haar sugar daddy Jan af te schudden. Q en Amir proberen Kimberly over een psychologische grens te helpen. Als een plan van Ludo mislukt, kan hij dat niet hebben. Nina reageert haar Hong King-stress af op degene waar ze het meest om geeft.

Donderdag 14 december
Nina bijt zich vast in haar kinderwens. Haar zoektocht naar ervaringsverhalen leidt tot een hernieuwd inzicht. Als ze een lastig gesprek met Bing wil aangaan, is Bing blij dat dat verstoord wordt. Toch gaat Bing met Amir naar het ziekenhuis.

Vrijdag 15 december
Zoë biecht aan Aysen op dat er iets vreselijks is gebeurd. Rik en Sjors moeten samenwerken om Lana uit haar tegendraadse gedrag te halen. Sjoerd en Noud gaan voortvarend te werk bij de ontmanteling van de Bouwhuis-garage nadat hun verbouwingsplan groen licht heeft gekregen.

You May Also Like

0 comments