About

GTST spoilers 8 t/m 12 januari: wintercliffhanger week!

by - 11:32:00



Maandag 8 januari
Lana heeft een stout plan, maar daarvoor moet ze Sjors en Rik zien uit te schakelen. Aysen is gefrustreerd over haar directeur, Jan, en gaat naar HR om een klacht in te dienen. Loes is bezorgd om Zoë, omdat zij 'rare' beslissingen neemt.

Dinsdag 9 januari
Kimberly gaat in op een uitnodiging van Jan. Ze ziet niet dat hij onbetrouwbaar is en zijn beloftes niets waard zijn. Sam geeft tegengas als Q gefixeerd blijft op Kimberly. Ludo houdt een afspraak geheim voor Janine, omdat hij weet dat ze het er niet mee eens is.

Woensdag 10 januari
Amir pleegt een misdrijf en is bang dat hij nu uitgezet wordt. Als Bing dit probleem meteen wil aanpakken, sputtert Amir tegen. Laura komt in conflict met Jan als hij haar lastigvalt met onhaalbare eisen. Noud heeft goede raad voor zijn oma.

Donderdag 11 januari
Anton krijgt te horen wat de reorganisatieplannen van het AZM inhouden voor zijn afdeling. Hij gaat woedend verhaal halen. Linda maakt zich zorgen om Antons opvliegerige temperament. Sjoerd ontdekt dat Aysen is ontslagen. Net als zijn vader gaat hij er meteen op af.

Vrijdag 12 januari (de cliffhanger)
Linda betrapt Anton als hij thuiskomt na een nacht doorhalen. Hij heeft geen verklaring voor de wond op zijn hand. Iedereen is op de persconferentie in De Rozenboom, behalve de persoon waar het allemaal om draait. Sjors geeft Lana op haar kop voor wat ze Sjors en Rik heeft aangedaan.

You May Also Like

0 comments