About

Verrassende castfoto en leader GTST seizoen 33 onthuld

by - 14:31:00

 



De fans van GTST kunnen hun geluk niet op: vanavond begint eindelijk het nieuwe GTST seizoen weer. Voor de Videoland kijkers is het donderdag al begonnen, en was ook al; de castfoto onthuld. De makers hebben er voor gekozen om het een keer anders aan te pakken.

De castfoto
Voor het eerst staan namelijk ook de kinderen op de jaarlijkse foto. Zo staan de aller jongste kinderen Tom, Louise, Manu en Max, en ook de nieuwe vaste Nola op de foto. Dit maakt ook direct pijnlijk duidelijk dat Shanti's baby Jasmijn het niet overleefd, maar zijzelf wel.

Verder valt op dat de terugkerende rollen Stefano en Linda ook weer van de partij zijn, en dit dus betekent dat ze voor een langere periode te zien zijn. Babette van Veen maakte al in de podcast bekent dat ze tot na de kerst sowieso te zien is. Ook de nieuwe huisarts Luuk Bos heeft een plekje bemachtigd, wat betekent dat zijn rol ook voor een tijd te zien is. Cas Jansen is weer terug als de oude Julian op de castfoto, en maakt Laura nu een deel uit van de familie Verduyn, die nog steeds een relatie met Henk heeft.

Tommy van Lent maakte in zijn podcast bekent te gaan stoppen met GTST, maar zijn plekje in de castfoto nog steeds heeft. In de laatste podcast met Dorian en Hassan werd wel bekent dat zijn opvolger Ingmar Conjarts ook foto's heeft laten maken, dus het zou zomaar kunnen dat er twee versies van de foto genomen zijn.

De leader
Ook de leader is eindelijk weer aangepast nu het nieuwe seizoen begonnen is. Stefano, Linda, Nola en Lynn hebben hierin een plekje gekregen, maar wat opvalt is dat dokter Luuk Bos, gespeeld door Kees Boot, hier niet op staat. Dat is erg opvallend, wat hij staat wel op de castfoto.

Er zijn ook een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo heeft Demi een eigen leadershot gekregen, en staan Henk en Laura nu samen op een foto. Lynn staat nu naast de oude leadershot van Merel, die trouwens ook wel aan verandering toe is na de metamorfose van actrice Sophie Bouquet.

Bekijk de foto's van de nieuwe leader hieronder!






























You May Also Like

1 comments