About

GTST spoilers 26 t/m 29 augustus 2024

by - 11:09:00

 



Maandag 26 augustus
Janines laptop blijkt verdwenen, wat leidt tot het vermoeden dat ze nog thuis is geweest na het event. Marwan probeert zo onopvallend mogelijk Tamara in de gaten te houden en ziet tot zijn verbazing dat ze een hotelkamer binnenglipt. Nola doet stoer wanneer ze wordt voorbereid op de beenmergpunctie. Nina, Bing en Troj blijven gespannen achter.
 
Dinsdag 27 augustus
Shanti raakt bezorgd als Richard duizelig is. Rik blijft verhuisplannen maken. Ludo hoopt dat het onderzoek met speurhonden van de politie een doorbraak oplevert in de zoektocht naar Janine. Stefano is van plan om de buurtsuper te kopen. Henk merkt dat hij de mantelzorg niet meer kan opbrengen en is kribbig naar Laura.
 
Woensdag 28 augustus
Een fikse ruzie met Laura zorgt ervoor dat Henk woedend vertrekt. Stefano ontmoet Pim. Ludo krijgt hoop als blijkt dat er een nieuwe podcast van Janine online staat, maar de geheime boodschap hierin begrijpt hij niet. 
 
Donderdag 29 augustus
Bing en Nina krijgen een onaangenaam gevoel als Troj op bezoek komt bij Nola. Shanti komt steeds meer onder druk te staan als Rik weer over de huizenjacht begint en neemt Nina in vertrouwen. Tamara moet van Ewald de geheime relatie met Marwan stoppen, anders komt hun plan in gevaar. 

You May Also Like

0 comments