About

GTST spoilers 2 t/m 5 september 2024

by - 21:27:00

 



Maandag 2 september
Ludo en Alex komen aan op de plek waar Janine vermoedelijk werd vastgehouden, maar hebben niet door dat Willem hen in de gaten houdt. Julian komt op het idee om Henk en Laura in huis te nemen. Elisa heeft haar bedenkingen. Ondertussen klaagt Laura dat ze tot keuzes gedwongen wordt die ze niet wil maken. Shanti grijpt alles aan om meer tijd te kunnen doorbrengen met Richard.
 
Dinsdag 3 september
Dankzij Rik weet Stefano wat hij met de oude buurtsuper wil doen: hij maakt er een trattoria van. Marwan laat zich niet door Tamara wegpesten uit De Rozenboom en gaat het gesprek aan met van Groeningen. Shanti voelt zich betrapt als Rik opmerkt dat ze er sexy uit ziet. 

Woensdag 4 september
Henk is niet blij als Laura de hulp van een oude bekende inschakelt. Elisa en Julian hebben heel wat te stellen met hun nieuwe huisgenoten als Henk een romantisch moment verstoord. Als Shanti flauwvalt, wil Rik haar meteen naar het ziekenhuis brengen.

Donderdag 5 september
Nola raakt in paniek als ze tijdens de chemotherapie onwel wordt. Bing en Nina proberen haar te kalmeren. Laura kapt opnieuw een gesprek af en weigert toe te geven dat haar gezondheid snel achteruitgaat. Marwan gelooft niet dat Tamara hem niet meer wil en zoekt de confrontatie met Ewald.

You May Also Like

0 comments