About

GTST spoilers 11 t/m 14 maart 2024

by - 11:01:00

 


Maandag 11 maart
Shanti is zo euforisch na de kunstaankoop van Ludo, dat ze zich te veel laat meeslepen, met alle gevolgen van dien. Nina bluft tegen Bing dat ze het begrotingstekort gaat oplossen. Als Laura een koper ontmoet, beseft ze dat ze te maken heeft met de man die Linda voor veel geld heeft opgelicht. Samen met Henk verzint ze een plan om wraak op hem te kunnen nemen.

Dinsdag 12 maart
Richard adviseert Shanti het nieuwe kunstwerk op te slaan in een kunstkluis in Luxemburg. Ze is opgelucht als Richard eerder vertrekt, zodat ze alleen kan zijn met Rik. Als Bing viert dat zijn plannen met Sparks definitief doorgaan, liegt Nina over hoe ze dit financieel voor elkaar heeft kunnen krijgen. Elisa schrikt van wat Naomi haar vertelt.

Woensdag 13 maart
Janine ontvangt een mooie jurk met een uitnodiging erbij van Ludo. Accepteert ze dit cadeau? Linda vindt dat ze hem een kans moet geven. Nola probeert Marwan over te halen om het idee van Tamara te saboteren, dit mondt uiteindelijk uit in een weddenschap. Het plan van Steef om Naomi te helpen loopt spaak op weerstand van Julian, hij zal een andere manier moeten zoeken om het probleem op te lossen.

Donderdag 14 maart
Janine wil in relatietherapie met Ludo. Linda wil dit eigenlijk ook wel met Luuk proberen. Als Ludo een medestander probeert te vinden in Luuk, blijkt dat die laatste juist wel het nut ervan in ziet. Marwan luistert Naomi af en hoort haar liegen dat ze een vreselijke nacht heeft gehad. Elisa zegt haar afspraak met Julian af omdat Naomi haar nodig heeft. Zowel Julian als Marwan worden argwanend richting Naomi.

You May Also Like

0 comments