About

GTST spoilers 22 t/m 25 januari 2024

by - 08:58:00

 



Maandag 22 januari
Shanti krijgt een anoniem bericht om af te spreken en probeert te achterhalen van wie het bericht zou kunnen zijn. Marwan stelt Nola op haar gemak als ze gespannen is voor haar eerste werkdag in De Rozenboom. Janine en Ludo proberen Manu duidelijk te maken dat ze geen ruzie hebben. Bing zoekt een manier om aan geld te komen.

Dinsdag 23 januari
Linda schrikt als Luuk zegt dat ze misschien nog niet genoeg is aangesterkt voor de bruiloft. Henk is blij als Steef zijn werk even kan overnemen zodat hij poolshoogte kan nemen bij Laura. Julian verbergt zijn teleurstelling als de kinderen geen zin hebben in een etentje met Elisa.

Woensdag 24 januari
Janine heeft geen zin in een lunch met Ludo en een zakenpartner. Ze is opgelucht als blijkt dat Ludo er zelf ook geen zin in heeft. Bing wordt door Julian op het idee gebracht om Boks te gaan verbouwen. Marwan raakt geïrriteerd als Nola tegen hem in gaat.

Donderdag 25 januari
Marwan is niet onder de indruk van Marcel. Naomi is blij als Elisa een middag qualitytime met haar wil doorbrengen. Julian komt op een idee om de lucht tussen hem en Steef te klaren. Ludo schrikt als hij als getuige wordt opgeroepen voor een rechtszaak.

You May Also Like

0 comments