About

GTST spoilers 3 t/m 6 april 2023

by - 22:33:00

 



Maandag 3 april
Steef probeert de politie te slim af te zijn, maar valt door de mand. Stefano stuurt een verwijtende mail aan Ludo en voelt zich euforisch. In huize Sanders gaan Janine en Ludo gewoon over tot de orde van de dag. Wat vindt Laura van het idee van Saskia en Shanti? 

Dinsdag 4 april
Steef verrast Jonathan en Alex met een nederig en ijzersterk pleidooi. De vriendschap tussen Rik en Stefano wankelt. Linda probeert Laura en Henk ervan te overtuigen dat zij het beste alles kan regelen voor de aankomende bruiloft.

Woensdag 5 april
Nola liegt tegen Bing dat hij niet naar de generale kan komen en belt Janine dat ze het geregeld heeft. Bing gaat op zoek naar een plek in de buurt waar Stanley verder kan herstellen. Henk maakt Laura blij door stoer aan te kondigen dat hij over zijn vliegangst heen wil komen.

Donderdag 6 april
Nina vindt rust en acceptatie in yoga en verbaast Nola en Bing door haar boosheid te onderdrukken. Stanley is dolblij als Marwan hem komt helpen. Ze maken er samen een gezellige avond van. Luuk en Linda krijgen weer eens ruzie, nu weer over het runnen van de praktijk.

You May Also Like

0 comments