About

GTST spoilers 27 t/m 30 maart 2023

by - 22:44:00

 



Maandag 27 maart
Het raakt Janine dat Ludo zijn agenda heeft leeggemaakt om met haar mee te gaan naar de controle. Stefano werkt gedreven aan zijn businessplan om het startkapitaal voor zijn galerie binnen te harken. Rik wil Shanti verrassen.

Dinsdag 28 maart
Linda en Luuk schrikken als blijkt dat Bing de geschillencommissie heeft ingeschakeld. Demi stort haar hart uit bij Marwan. Hoewel Marwan schrikt als hij hoort dat Tom er de dupe van is geweest, veroordeelt hij haar niet. Nola heeft in het geheim contact met Janine.

Woensdag 29 maart
Shanti wil Stefano niet aan zijn lot overlaten, want hij zal de vriendschap tussen hem en Rik hard nodig hebben. Nina is te druk bezig om haar bedrijven te behouden en ziet daardoor niet dat de problemen binnen de familie ook invloed hebben op anderen. Demi helpt Pim en zijn nieuwe liefde.

Donderdag 30 maart
Steef is verrast als Jonathan hem mee uit wil nemen, maar hij moet eerst even gepaste kleding zien te regelen. Saskia en Laura slagen nog niet in hun zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor De Koning. Stefano misdraagt zich.


You May Also Like

0 comments