About

Februari 2023: Stanley Mauricius keert terug naar Meerdijk!

by - 22:30:00

 



In de nieuwe maandtrailer van februari lijkt de waarheid boven tafel te komen in veel verhaallijnen. Ludo zal namelijk ontdekken dat zijn broer Stefano zijn eigen ontvoering in scene heeft gezet. Maar gaan hij en Nina toch een stap verder in het kapot maken van Ludo... En daarvoor zal zijn eigen 'prinses' gebruikt voor worden.

Als we verder in de trailer kijken, zien we ook dat Stanley Mauricius zijn rentree maakt in Meerdijk. De vader van Bing kwam in maart 2018 ook al eens terug voor een kleine periode, heeft korte relatie met Laura gehad, maar kreeg toen een baan aangeboden als jazz-zanger in New Orleans. Zal hij weer terugkeren voor haar?

Shanti is helemaal in haar nopjes als ze denkt de perfecte opvolgster te hebben gevonden voor De Koning. Gabriëlle Rensema lijkt perfect, maar Saskia en Laura vertrouwen haar niet, en gaat Laura zelfs ontslag nemen... Wat is hier aan de hand?

Nadat Linda Luuk had afgewezen, probeert hij nu zijn beste kant te laten zien. Hij is echt gek op haar, maar houdt nu zij de boot af. Of toch niet? De twee zullen namelijk weer naar elkaar toe groeien.

Bekijk de rest van de maandtrailer hieronder!




You May Also Like

0 comments