About

Tyjeppe Troost maakt opwachting als verpleger Jesse

by - 21:29:00

 



Opnieuw een uitbreiding in de cast van GTST. Na het vertrek van Dorian Bindels (Daan Stern), Noël van Kleef (Lynn Vegter) en Marit Meijeren (Cato van Mierlo) duikt er nu een hele knappe verpleger op in het AZM. 

Demi Verduyn heeft nog niet echt geluk in de liefde sinds haar intrede in Meerdijk. Na een eenmalig bedavontuurtje met de oudere Marwan El Amrani kreeg ze zoontje Tom, die ze wel samen opvoeden. Dan is daar ineens Pim, die in de Buurtsuper komt werken, en een oogje op haar krijgt. Helaas moest ze hem teleurstellen: ze heeft geen gevoelens voor hem op die manier. Als hij weg wil rennen, wordt Demi aangereden als ze achter hem aan wil gaan. In het ziekenhuis ontmoet ze verpleger Jesse.

De Videoland kijkers kunnen al een beetje zien hoe de zaken gaan lopen tussen Demi en Jesse. Ze mag weliswaar naar huis in de aflevering van 1 februari, en uiteindelijk is het haar zus Merel die zich ermee bemoeit en zijn nummer vraagt voor haar...

Zal er eindelijk liefde uitkomen voor Demi? Tyjeppe Troost is vanaf morgenavond (26 januari) te zien als Jesse Meerdhout.

You May Also Like

0 comments