About

GTST spoilers 19 t/m 22 september 2022

by - 20:54:00

 



Maandag 19 september
Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alles om Ludo enthousiast te maken. Stefano toont zich kwetsbaar. Bing en Nina hebben moeite om Nola los te laten. Rik probeert Shanti te overtuigen om een zaak tegen Agaath aan te spannen.

Dinsdag 20 september
Linda voelt de druk toenemen om terug te komen naar Bonaire. Lynn werkt zich een slag in de rondte en laat daardoor wat steekjes vallen. Janine spoort Ludo aan om zelf een maaltijd te maken. Henk krijgt advies van Luuk over Parkinson. Julian wil niet dat zijn familie bij de rechtszaak aanwezig is.

Woensdag 21 september
De rechter doet uitspraak over Julians betrokkenheid bij de diamanthandel. Rik zet Shanti onder druk om te getuigen tegen Agaath. Merel weet niet of ze over haar vaders strafzaak moet zwijgen op de politieacademie. Henk verrast Laura met een avondje karaoke.

Donderdag 22 september
Daan vertrouwt Stefano en de situatie rond Cato niet en kan dit heel lastig voor Ludo verborgen houden. Linda verkeert in dubio: wil ze nou wel of niet terug naar Bonaire? Door de tweestrijd voelt ze zich schuldig.

You May Also Like

0 comments