About

GTST hint op mogelijke terugkeer Pamela Teves

by - 18:31:00

 



Zou het dan toch? De eerste extra lange maandtrailer van seizoen 33 is net uit, en er wordt alweer gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van soapdiva Pamela Teves die de rol van Agaath van Dijnselburg speelde. Ze verdween vrij plotseling uit de serie nadat ze voor brandstichting en verzekeringsfraude werd opgepakt na de explosie in de flat. Na het eerste slachtoffer, de buurvrouw van Lynn, Betsy Verbruggen, is er nu een tweede slachtoffer gevallen door Agaath.

In de grote cliffhanger was de vraag of Shanti en baby Jasmijn het zouden overleven. Dankzij de seizoenstrailer die al eerder uitkwam ontdekten we al snel dat het hier om baby Jasmijn zou gaan. Twee weken voor de cliffhanger raakte Shanti gewond door een enorme explosie in de flat die door Agaath in gang is gezet. Ze wilde het uiteindelijk op een ongeluk laten lijken, zodat ze geen geld uit hoefde te geven voor alle renovaties aan de woningen. Zo liet ze alle onderhoud verslonzen om geld te kunnen besparen, zo ook onderhoud aan de woning van de buurvrouw van Lynn, Betsy Verbruggen. Er was teveel koolmonoxide gemeten in haar woning, wat leidde tot haar dood. Hierna startte Janine en Daan een onderzoek naar haar, wat leidde tot haar ontmaskering en dat ze voorgoed achter slot en grendel zou blijven. Maar de nieuwe maandtrailer verraad waarschijnlijk haar terugkeer.

Rik vermoed nu dat de verwondingen en het zuurstoftekort van baby Jasmijn de schuld zijn van de explosie die door Agaath is aangericht. Hij wil de schuld op haar verhalen en een zaak tegen haar aanspannen. Ook dit wordt door Janine benoemd. Lijkt ze dan toch terug te keren?


You May Also Like

1 comments

  1. Het zal vast een kleine terugkeer zijn waarin ze een eis van de rechter te horen krijg, en een woordje tegen Janine doet, en uiteindelijk weer uit de soap verdwijnt omdat ze de bak in draait.

    BeantwoordenVerwijderen