About

Maand mei: Neemt Ludo letterlijk een sprong in het diepe?

by - 19:33:00


 
Er staat deze maand weer een hoop spannende dingen te gebeuren als we de nieuwe maandtrailer van mei mogen geloven. Niet alleen staat de bevalling van Demi deze maand centraal, ook het traject met Ludo bij zijn therapeut. En hij staat op het punt om letterlijk een sprong in het diepe te nemen.

Sinds zijn terugkomst naar Meerdijk is Ludo veel veranderd. Hij is kortaf geworden en kan ineens een grote woedeuitbarstingen krijgen. Ook wil hij niet praten over zijn tijd op het booreiland.

Nadat hij na de zoveelste ruzie met Janine in zijn auto stapt, denkt hij na over het gesprek. Hij trapt het gaspedaal in maar kan zich nog niet op tijd bedenken als hij bij grote containers zich tot stilstand laat brengen. Dit is de ommekeer voor hem, hij besluit in therapie te gaan bij Ellis Boekhorst.

De nieuwe maandtrailer voorspelt alleen niet veel goeds voor Ludo. Hij lijkt zijn grootste angst aan Ellis te vertellen, maar in de laatste seconden van de trailer zien we Ludo verdwijnen in het water. Ik verdwijn langzaam, zegt hij. Komt het nog goed met hem?


You May Also Like

0 comments