About

GTST spoilers 17 t/m 20 mei 2021

by - 17:35:00


 

Maandag 17 mei
Als Demi weer thuiskomt na de zware bevalling heeft Julian het er moeilijker mee dan verwacht. JoJo is in afwachting van haar eindcijfer voor haar zangexamen. Het eindcijfer is bepalend voor haar verdere toekomst. In aanloop naar de rechtszaak zet Daan alles op alles om zijn oude baan weer terug te krijgen.

Dinsdag 18 mei
Therapeute Ellis stelt Ludo, een voor hem, extreme therapiemethode aan. Richard is not amused wanneer Indra tijdens een veiling plots voor zijn neus staat. Janine besluit ondanks alle recente tegenslagen haar verjaardag te vieren, maar lukt het Ludo om mee te delen in de feestvreugde?

Woensdag 19 mei
Ludo doet zijn best mee te werken aan Ellis' nieuwe, extreme therapie. Durft hij het aan om een stapje verder te gaan? Nina vindt dat Janine moet stoppen met haar plannen rond Indra. Shanti probeert Louise in te palmen terwijl Daan alle aandacht voor zijn baan heeft.

Donderdag 20 mei
De rechter moet bepalen of Daan weer voor zijn dochter mag zorgen. Laura wil haar badkamer verbouwen en Henk wil graag helpen. Misschien zelf iets te graag. Julian zoekt naar manieren om extra geld te verdienen, wanneer de financiële situatie in huize Verduyn steeds nijpender wordt.

You May Also Like

0 comments