About

Heeft Ludo zichzelf weer terug gevonden?

by - 10:49:00

 



Therapeute Ellis gaat steeds verder om Ludo van zijn angsten af te helpen. Ze gaat zelfs zo ver, dat ze besluit hem mee terug te nemen naar het booreiland, waar het voor hem allemaal begon.

Ellis stelt voor om een ritje te gaan maken met een helikopter. Dit was dezelfde helikopter waar Janine uiteindelijk haar man weer terug vond op dit booreiland. Janine vindt het geen goed idee, dit is voor Ludo veel te heftig. Je moet je angsten juist aangaan, en niet verdringen. Dit is wat Ellis probeert te doen.

Eenmaal aangekomen op het booreiland, geeft hij toe aan zijn angst. Zeker als de helikopter de lucht weer in gaat. Zijn paniek maakt hem gek, zo gek dat hij denkt dat Ellis voor Richard werkt en dit voor hem doet. Dat ze hem achter laat en alleen weer vertrekt. Hij draait door in zijn paniek, dat hij Ellis aanvliegt en haar probeert te wurgen...

Tekst gaat verder onder de foto's.



In de nieuwste aflevering, van woensdag 26 mei, overtuigd uiteindelijk Ellis hem ervan dat ze het goed bedoelt, en Richard niet kent. Na een rondleiding op het booreiland moet hij weer terug naar zijn gevoel van toen. Het helpt hem zijn angsten te overwinnen, want niet veel later staat hij weer in zijn eigen huis, bij Janine. Ik ben er weer! roept hij.

You May Also Like

0 comments