About

GTST spoilers 31 mei t/m 3 juni 2021

by - 17:39:00

 




Maandag 31 mei
Demi gaat sinds de bevalling voor het eerst weer naar school en dat valt haar zwaar. Ludo zoekt Pegasus op en raakt ontroerd wanneer hij toenadering voelt van het paard. Billy is in shock wanneer ze videobeelden te zien krijgt die ze liever niet wil zien, met verstrekkende gevolgen voor haar huwelijk.

Dinsdag 1 juni
Shanti deelt met Laura haar angst om Rik kwijt te raken door haar manipulaties. Nina heeft goed nieuws over haar lijn confectiekleding. Zal ze Bing kunnen overtuigen om samen te gaan werken? En hoe reageert Richard wanneer Billy hem met zijn eigen leugen confronteert?

Woensdag 2 juni
Richard heeft heel wat goed te maken met Billy en besluit zijn vrouw te verrassen door een bod op een huis te doen. Ludo ontpopt zich als een kenner van de paardenwereld. Het huwelijk van Rik en Shanti staat op knappen.

Donderdag 3 juni
Demi is bloednerveus als ze een gezellig meidenavondje wil organiseren. Ludo weet niet of Janine wel helemaal eerlijk tegen hem is. Laura is op zoek naar tijdelijk onderdak en Billy verrast Richard met haar nieuws.

You May Also Like

0 comments