About

Verlaten Joep Sertons en Babette van Veen GTST?

by - 17:55:00

 



Na het afscheid van Lucas en Tiffy is er weinig meer over van de verhaallijnen van Anton en Linda in Meerdijk. Tijdens de Meerdijkloop komt er ineens weer iets ter sprake waar Linda wel oren naar heeft.

Linda's dochter Sam is alweer een tijdje uit Meerdijk verdwenen nadat ze een stage in Amerika kreeg bij Mitch Foster. Actrice Stijn Fransen verliet op 6 juni 2018 GTST om zich op andere projecten te gaan richten. We zien Linda regelmatig nog bellen met Sam, maar dit is wel met bijzonder nieuws. In de aflevering van donderdag 15 april vertelt Sam aan haar moeder dat haar Amerikaanse vriend Justin haar ten huwelijk gevraagd heeft en ja heeft gezegd. Er komt dus een Amerikaanse bruiloft aan voor Sam en die wil Linda voor geen goud missen. Ze probeert daarom Anton te porren om mee te gaan, maar die kan de praktijk niet zomaar achterlaten. Amir is immers al weg, en vervanging regelen is niet zo makkelijk.

Het liefst wil Linda 2 maanden rondreizen met een camper, maar Anton ziet het niet zitten om zo lang weg te blijven van de praktijk. En daarbij zitten Ludo en Janine allebei niet lekker in hun vel, en proberen ze hun vrienden te helpen waar het kan. Linda komt erachter dat Janine nog steeds bezig is om wraak te nemen op Richard en Billy. Anton kan niet weg vanwege de situatie rond Ludo en vanwege de praktijk, dus stelt hij voor dat ze ook prima alleen kan gaan...

Zet GTST deze verhaallijn door en vertrekken ze beiden? Of is dit een tijdelijk vertrek?

You May Also Like

0 comments