About

Pip Pellens in het geheim getrouwd met haar Pim Wessels

by - 21:10:00

 



Acteurskoppel Pip Pellens en Pim Wessels zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Dit maakten ze vandaag bekend op Instagram. Op beiden pagina's zijn trouwfoto's te zien.

In september 2012 speelden Pip en haar kersverse man Pim in dezelfde musical, Lover of Loser. Ze kenden elkaar al wel langer, maar in het programma DINO, van Jandino Asporaat, vertelde ze hoe de vork echt in de steel zat. Ik dacht dat Pim gay was! lachte ze. Toch sloeg de vonk over tijdens de musical.

In de herfst van 2015 deden ze als danskoppel mee aan het eerste seizoen van Dance Dance Dance, wat ze uiteindelijk ook wonnen van andere acteurs danskoppel, Achmed Akkabi en Fockeline Ouwerkerk, bekend van de serie Moordvrouw. In maart 2016 deed Pim ook nog mee aan It Takes 2, waar hij in Team Waylon zat.

Pip Pellens kennen we natuurlijk van haar rol als Wiet van Houten in GTST. In februari 2016 werd bekend dat ze met haar rol ging stoppen, zodat ze zich op andere projecten kon gaan richten. De kijker sliste zelf hoe Wiet Meerdijk mocht verlaten, en deed dit met haar broer Jack, die op zoek was naar de moeder van Sjors, Martine Hafkamp. Voor die verhaallijn keerde Pip tijdelijk terug in de aflevering van 2 maart 2017.

De alternatieve vertrekken, alternatieve verhalen waarin Wiet zou vertrekken, kwamen ook online. Hierin was Pim ook te zien. De andere was met Zeger, de psychopaat die haar van een klif in Ierland af wilde gooien maar toch zelf sprong en de dood vond.

Oh ja, we hebben dit gedaan, schrijft ze onder een trouwfoto op haar Instagram. Ook Pim zette foto's op zijn pagina. Het verhaal gaat verder. Ze zei ja.


You May Also Like

0 comments