About

Janine's wraakplan neemt donkere vormen aan

by - 11:57:00

 


De tijden van de lieve Janine zijn voorbij. Na bijna 29 jaar ontpopt Janine zich tot een ware heks. Een kant van haar die we tot heden nog niet hebben gezien. Ze gaat heel ver om haar doel te bereiken.

Janine is nog steeds bezig om achter Ludo's rug om haar wraakplan tegen Richard te laten slagen. Indra komt in de aflevering van donderdag 6 mei achter de waarheid van haar meesterplan. Als ze Leon tegenkomt in Huize Sanders, die ervoor heeft gezorgd dat ze haar baan in de bediening kwijt is, vallen alle puzzelstukjes voor haar in elkaar. Indra wil niks meer met Janine te maken hebben. Toch zoekt ze later Indra thuis weer op om haar even later te bedreigen: als ze niet mee werkt aan het plan, kan ze al het geld wat ze gekregen heeft terug gaan betalen. 

Ze probeert stiekem contact te zoeken met Richard, maar Leon komt haar al snel op het spoor door haar telefoon te traceren en te checken. Als ze onderweg is naar het veilinghuis van Richard en Billy, wordt ze tegengehouden door Leon. Ze staat feitelijk met haar rug tegen de muur als ze door hem in een auto getrokken wordt, waar Janine op de achterbank zit. Ze deelt Indra mee dat het tijd is om afspraken te maken...








You May Also Like

0 comments