About

Bruiloft Richard en Billy: Richard oog in oog met ex-vriendin Indra

by - 11:57:00

 



De komende week zal vol in het teken staan van een nieuw soap-huwelijk. Namelijk die van Richard van Nooten en Billy de Palma. Zullen de twee elkaar eeuwige trouw beloven of beloofd deze bruiloft niet vlekkeloos af te lopen? 

De afleveringen van woensdag 28 en donderdag 29 april slaan de twijfels toe bij Billy. Na een goed gesprek met dochter Shanti besluit ze er vol voor te gaan. Maar het meesterplan van Janine zal hun dag misschien nog wel eens in de weg staan. Richard's ex-vriendin Indra staat op het punt aan haar nieuwe baan te beginnen, en mag meteen de catering van de bruiloft verzorgen. Dit te danken aan Janine, die dankzij Nina achter de naam van de cateraar is gekomen. 

Ze heeft Indra aan broche opgespeld, met daarin een camera. Janine kan haar geluk niet op, zeker niet als Indra schrikt als ze Richard ziet. De vonk lijkt weer over te springen tussen de twee oud-geliefden, maar dit staat het ja-woord tussen Billy en Richard niet in de weg. Ondertussen ziet Indra hoe haar ex-geliefde een ander eeuwige trouw beloofd. Ze kunnen niet anders dan machteloos naar elkaar kijken.

Bekijk hieronder wat foto's van de bruiloft. Op woensdag 28 april en donderdag 29 april te zien op TV.



















You May Also Like

0 comments