About

Nieuwe liefde in de maak: Daan en Tiffy groeien naar elkaar toe

by - 12:40:00

 



Aan Daan's zware periode lijkt bijna een einde te komen. Hij is weliswaar zijn grote liefde Nina kwijtgeraakt, staat er alweer een nieuwe voor de deur. En die woont ook nog eens bij hem in huis.

Zijn overmatige alcoholgebruik lijken scheurtjes te creëren in de band met zijn halfbroer Rik en schoonzus Shanti. De SWF (Stichting Familie en Welzijn) is langsgekomen en hebben Daan vertelt dat Louise voorlopig bij Rik en Shanti zal blijven. Daan reageert zijn woede af op hen, omdat Shanti eerlijk is geweest tegen de SWF over Daan's alcoholprobleem. Ook als hij weer in Het Paleis is moet Tiffy het ontgelden: ook zij krijgt de volle laag van hem. Maar in de aflevering van donderdag 11 februari probeert Tiffy Rik in te laten zien dat ze Daan niet mogen laten vallen.

Er lijkt toenadering in deze aflevering te komen tussen Daan en Tiffy. Rik en Tiffy zijn er achter gekomen dat hij weer een terugval heeft, en hij weer had gedronken. Ze legt Daan uit dat ze de instanties er buiten wilde houden, en dat Rik dat ook in zag. Ze wil er samen met Daan ervoor zorgen dat ze positief over hem denken, en niet negatief. Hij staat er niet alleen voor.

Die avond vraagt Daan aan haar of ze samen in bad gaan, of dat ze samen in bed kruipen. Tiffy's antwoord is veelzeggend: ze wil het allebei. Sinds ze samen met hem de podcast heeft opgenomen is ze hem met andere ogen gaan bekijken en is ze gevoelens gaan krijgen voor hem. Word dit een nieuwe liefdesrelatie voor Daan?

You May Also Like

0 comments