About

Amelie Hendrix verlaat Meerdijk

by - 10:54:00

 



Wederom verliest GTST een belangrijk personage. Amelie Hendrix verlaat definitief Meerdijk om naar haar vriendje Amir te gaan in Lesbos. Maar dit is niet geheel vrijwillig gegaan.

Na de veiling van Billy's schilderijen moet Nina voor het verdwenen geld opdraaien. Zij en Amelie spannen samen tegen Richard en Billy, omdat ze weten dat ze met elkaar samenwerken en zij achter het verdwenen geld zitten. Als Richard nog een stap verder gaat en Amelie bedreigd, is het voor haar genoeg en weet ze dat ze niet anders kan dan vertrekken uit Meerdijk. Richard heeft namelijk gezegd dat als ze dit niet doet, en geen bekentenis aflegt, hij Amir iets aan zou doen. 

Amelie neemt een filmpje op waarin ze alles bekend. Billy laat dit aan Nina zien, en nog voordat ze kan vertrekken gaat la Sanders verhaal halen bij Amelie. Ze geeft de bedreiging van Richard toe, maar ze kan niks anders doen dan vertrekken. En ze geeft Nina het dringende advies om het veilinghuis zo snel mogelijk te verkopen, dan is ze overal vanaf. 

Het vertrek van actrice Bo Maerten komt niet helemaal als een verrassing. Het was al bekend dat ze geen vaste rol had, ze stond immers ook niet op de castfoto en de leader. Daarbij kwam het plotse nieuws dat ze zwanger is en voor de film Zwanger & Co draaide. 

De laatste aflevering van Bo Maerten als Amelie Hendrix is dinsdag 19 januari te zien.

You May Also Like

1 comments

  1. Oké, hopelijk blijft Tiffany nog wel lang in de serie maar ik weet ook dat Lucas daar heb ik iets over gehoord dat hij ook een keer uit de serie gaat.

    BeantwoordenVerwijderen