About

Judith houdt Anton vast

by - 12:52:00

 



Na de ontmaskering door Anton Bouwhuis slaan bij Judith de stoppen volledig door. Ze is maar op één ding uit: wraak. En na de mislukte zelfmoordpoging die haar vriendin Linda nog maar net heeft kunnen tegenhouden, heeft Anton het helemaal gehad met haar. Ze is niet meer welkom in huize Bouwhuis.

Linda wil toch koste wat het kost haar vriendin helpen, maar Anton houdt haar van dit idee af. Onder een valse naam belt ze de praktijk van Anton op en plant een huisbezoek in bij doktersassistente Saskia. Eenmaal aangekomen bij het huis lijkt het verlaten, en wanneer hij binnen wil kijken wordt hij neergeslagen met een pan door Judith.

Een dag later, op dinsdag 22 december, probeert Anton met Judith te praten, maar ze is zo gehersenspoeld door haar jaloezie en wraak dat ze er alles aan doet dat hij geen contact krijgt met de buitenwereld. Ze vernietigt zelfs zijn telefoon. nadat zij uit de naam van Anton een bericht heeft gestuurd naar Linda dat hij een spoedgeval had... Komen Linda, Saskia of Tiffy op tijd? Word vervolgd!

You May Also Like

1 comments

  1. Die judith is echt koekwous hoor maar wel goed gespeeld door de actrice die haar speelt

    BeantwoordenVerwijderen