About

Helpt Linda haar vriendin Judith?

by - 11:54:00

 




De laatste dagen van personage Judith Schoof komen steeds dichterbij. De ontknoping is nabij en het lijkt nog spannend te worden hoe het personage aan haar einde gaat komen...

Judith kwam als nieuwe patiënt van Anton in de praktijk met rare klachten, toen ineens Linda de klachten herkende: de overgang. Maar niet lang daarna kreeg Judith schulden en kon ze haar huis niet meer betalen en zat er maar 1 oplossing op. Ze trok bij Anton en Linda in. Ze had nog nooit zo'n lieve vriendin als Linda gehad en wilde dat niks die vriendschap in de weg zou staan. Nadat Amir het veld moest ruimen van Judith, die uiteindelijk naar Griekenland vertrok, was het de beurt aan Anton. 

Ze maakte een nep-account aan op een datingsite en liet Linda geloven dat het Anton was. Linda had haar namelijk verteld dat haar man een vreemdganger is, ook tijdens zijn vorige huwelijk met Bianca. Dit kwam haar maar al te goed uit en probeerde Linda over te halen haar man het huis uit te gooien. Maar Anton kreeg het plannetje door: hij overtuigde Linda van de kwade bedoelingen van Judith. Ze werd uit huis gezet.

Nu lijken de laatste 2 weken van de verhaallijn het spannendste te worden. In de afleveringen van dinsdag 15 december en woensdag 16 december maakt Linda zich ernstige zorgen om Judith. Later krijgt ze een locatie door waar Judith zich zou bevinden en ze gaat erop af, niet wetende dat ze op een toren staat en een einde aan haar leven wil maken...

Linda beloofd haar vriendin dat ze er voor haar zal zijn, maar dat ze hulp moet gaan zoeken. Even later komt ook Anton achter de locatie, maar die sneert de vrouwen alleen maar af. Hij maakt het alleen maar erger, terwijl Judith denkt dat ze het probleem zelf is. Linda lijkt Judith daarna te hebben overgehaald.

Maar in de spoiler van dinsdag 22 december maken Linda en Saskia zich zorgen om Anton. In de promo van december was namelijk te zien als Anton er wel erg aan toe is... Wat heeft Judith met hem gedaan?


You May Also Like

0 comments