About

Demi's zwangerschap is begonnen

by - 13:02:00

 



Komende weken zal vooral in het teken staan van de tienerzwangerschap van Demi Verduyn. Een aantal weken geleden is ze met Marwan het bed in gedoken en deed ze zich voor als Dominique op Smoelaria. Daarna verbrak Marwan 'de relatie' nadat hij erachter kwam dat ze gelogen had over haar leeftijd en haar naam. 

De eerste tekenen beginnen al op woensdag 2 december, als ze zich niet lekker voelt. Ze zoekt op Vindie met de zoektermen misselijkheid en opgezwollen borsten en komt al snel uit op zwangerschapssymptomen. De week erna haalt ze meteen een zwangerschapstest en als ze op school het  anti-pest filmpje gaan opnemen wordt ze weer misselijk. Tegen haar ouders liegt ze dat het zenuwen zijn voor het filmpje, en moet deze leugen volhouden als ze niet wil dat ze achter haar zwangerschap komen. Uit de test komt namelijk dat ze zwanger is van het kindje van Marwan.

Op Videoland zijn deze afleveringen nu te zien, dit komt dinsdag 8 december, woensdag 9 december en donderdag 10 december op TV, om 20:00 op RTL 4!

You May Also Like

0 comments