About

Bing keert terug van zijn revalidatie

by - 12:23:00

 




Het zat er aan te komen dankzij de nieuwe spoilers, maar Bing Mauricius is terug in Meerdijk. Op 5 november verliet hij tijdelijk Meerdijk om te gaan revalideren in Limburg na zijn beenamputatie.

Nina heeft het erg moeilijk met de doodverklaring van haar vader. Ze wordt ook nog eens tegengewerkt door Richard van Nooten die wraak wil op de familie Sanders. Het veilinghuis raakt klanten kwijt doordat er een artikel verscheen over de kunstvervalsing van Amelie Hendrix, waar niks meer aan gedaan kan worden en er imago schade is aangericht. Amelie zou graag schilderijen van Ludo willen verkopen om toch nog wat klanten terug te winnen. In eerste instantie gaat Janine hierin mee, maar is het toch te persoonlijk en houdt ze toch liever. 

Ook wil Billy samenspannen met Nina tegen Richard. La Sanders bespreekt dit met Amelie en komt tot de conclusie dat dit best een goede zet zou kunnen zijn om voorgoed van Richard af te komen. Maar is Billy wel te vertrouwen na alles wat er gebeurd is?

Als Nina eenmaal thuis komt staat haar daar een verrassing te wachten: nietsvermoedend is Bing al thuisgekomen van zijn revalidatie. Nina's verbaasde blik zegt hier genoeg, ze had zijn terugkomst niet verwacht.

Op donderdag 24 december zal Everon Jackson Hooi weer te zien zijn als Bing Mauricius.

You May Also Like

0 comments