About

Rikki de Jong keert terug voor bruiloft Rik en Shanti

by - 11:52:00

 



Na Bas Muijs keert ook Robin Martens tijdelijk terug in GTST. Speciaal voor de bruiloft van haar soap-vader Rik kruipt ze weer in de huid van Rikki de Jong. Op maandag 30 november is ze te zien.

Op Instagram dook er een foto op van de opnames van deze bruiloft. Daarin was niet alleen Lone van Roosendaal op te zien, die eveneens terugkeerde bij de vaste cast, maar ook stond ook Robin Martens op de foto.

Robin Martens was 7 jaar lang te zien in de langstlopende soap van Nederland. Eind 2017 vertrok ze om samen met haar nieuwe liefde Abel een nieuw leven te beginnen in Rotterdam. In de 1,5 jaar daarop blijft het redelijk stil rondom Rikki, maar als haar oma overlijdt in 2019 keert ze voor een aflevering weer terug om haar vader bij te staan in dit verlies. Dan komt ook net Daan erachter dat Rik zijn halfbroer is, en Rikki dus zijn nichtje. Zal zij nog kennis maken met haar nieuwe oom?

Rik en Shanti geven elkaar op dinsdag 1 december elkaar het ja-woord en mag Rikki natuurlijk niet ontbreken. Ook boezemvriend Stefano is hierbij aanwezig. Het is nog maar de vraag hoe deze dag gaat lopen, want in de cliffhanger van maandag 30 november is te zien hoe Daan het leven van zijn dochter Louise in gevaar brengt. Zal dit roet in het huwelijk gooien?




You May Also Like

0 comments