About

Maand november: Stefano keert wederom terug!

by - 12:54:00

 



De nieuwe maandtrailer is vandaag weer verschenen. Er staan weer een hoop dingen te gebeuren deze maand in Meerdijk. Lees snel meer om erachter te komen...

Demi's pesterijen en Marwan
De pesterijen van Demi lijken ook in de maand november door te gaan. Als Julian hier iets over hoort weet hij niet hoe snel hij achter ze aan wil gaan, maar houden Marwan en Ilyas hem tegen. Word vervolgd...

Terugkeer Billy de Palma en Stefano Sanders
Niet alleen keert Billy terug deze maand, ook Stefano doet Meerdijk aan voor de tweede keer dit jaar. Nu zijn broer vermist is, wil hij zijn familie steunen. Er wordt zelfs een herdenking voor hem gehouden, maar Janine wil haar man niet dood laten verklaren. En Billy lijkt een dubbele agenda te hebben... Wat is Richard van plan met de familie Sanders?

JoJo en Ilyas
Nu Ilyas besloten heeft om te blijven in Meerdijk en zijn studie in Melbourne niet te vervolgen, heeft hij meningsverschillen met zijn vader die wel wil dat hij het afmaakt en teruggaat. Ilyas lijkt hier een stokje voor te willen steken en wil zelfs trouwen met zijn grote liefde. Hoe gaat zijn vader hierop reageren?

Nina en Daan
Ook is te zien dat Daan Nina nog steeds terug wil, en hun verloren kindje ook graag had willen houden. Nu Bing tijdelijk weg is om te gaan revalideren, pakt hij opnieuw zijn kans en wil hij haar opnieuw verleiden... Zwicht Nina hiervoor?



You May Also Like

0 comments