About

Bing gaat revalideren in Limburg

by - 12:28:00

 



Na het noodlottige ongeluk op de kermis waar Bing zijn onderbeen moest laten amputeren, breekt er voor hem een lastige tijd aan om te revalideren. Hij wil namelijk naar een speciaal centrum in Limburg om daar alle tijd en rust te krijgen om daar aan zijn herstel te werken. 

Tijdens de revalidatie krijgt hij ook zijn prothese en kan hij hiermee leren om weer te lopen. Als het aan Nina ligt blijft hij gewoon in Meerdijk en kunnen ze hier de aller beste hulp inhuren, het appartement rolstoelvriendelijk maken en zorgen dat hij zich weer thuis voelt. Maar Bing blijft Bing: hij komt pas naar huis als hij zelfstandig kan lopen.

Voordat hij vertrekt naar Limburg staan zijn vrienden klaar voor een leuke actie: Bing moet immers het vrijgezellenfeest van zijn beste vriend Rik missen. Lucas, Amir, Julian en Rik verzinnen daarom iets leuks voor hem. Voordat hij de ambulance in wordt gereden voeren de mannen een stukje voor hem op en maken hem zo toch nog even aan het lachen. Een positief begin van de revalidatie.

Dit is te zien op dinsdag 3 en donderdag 5 november. Hoelang Bing weg blijft, is nog niet bekend. Dit zal enkele weken zijn.

You May Also Like

0 comments