About

GTST spoilers 3 t/m 7 september

by - 16:35:00



Maandag 3 september: begin van seizoen 29
Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas' gedrag.

Dinsdag 4 september
Aysen probeert op een ongebruikelijke manier aan baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

Woensdag 5 september
Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

Donderdag 6 september
Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?

Vrijdag 7 september
Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.








You May Also Like

0 comments