About

SPOILER ALERT: Wat gebeurd er tijdens de zomer cliffhanger in GTST?

by - 15:49:00


De langverwachte zomer cliffhanger staat op Videoland! Dus wij hebben hem natuurlijk gekeken.
Kun jij niet wachten om te kijken en wil je al weten wat er gebeurd is? Lees dan meteen verder!

Het begint met Aysen die alle bruiloft gasten weg stuurt. Maar dan komen Q en Lana. Die vertellen Aysen alles over Loes. Daarom komt ze ook meteen in actie: ze wil weten waar Loes is en wil haar aangeven bij de politie. Ondertussen is Rik bij Bing. Bing besluit open kaart te spelen tegenover hem en vertelt dat Loes hem vergiftigd heeft en ze gevaarlijk is. Rik belt meteen Zoë om haar te waarschuwen voor wat er nog zou kunnen komen. Tevergeefs probeert Zoë toch achter Loes aan te gaan, een trap op richting de containers aan de haven. Ook Rik is daar aangekomen en gaat de twee achterna. Dit duurt niet lang: Loes gooit een zware fles tegen zijn hoofd. Hij valt bewusteloos neer.
Ook Aysen is Loes aan het zoeken. Na een lange achtervolging raken ze in gevecht. Ze klimmen op een container. Ludo komt er net aanrijden als hij het tafereel ziet gebeuren. Maar Loes kan geen kant meer op. Ze staat op het randje van de container, als ze ineens struikelt en aan de container bungelt.
Aysen is de enige die haar kan redden maar doet dit niet: Loes valt. Later zegt ze tegen Ludo dat ze niks meer voor haar had kunnen doen, maar dat zij de enige is die weet waar Nina is.

Ludo, Janine en Bing maken zich zorgen om Nina. Ze is al dagen spoorloos. Nadat Loes Nina met een wijnfles had geslagen, heeft ze haar in een kofferbak gestopt. Vastgebonden en al ligt ze daar. Na een tijdje komt ze bij bewustzijn en merkt ze dat het goed fout is. Ze heeft een van de achterlichten van de auto weten te raken met haar voeten, waardoor ze licht heeft. Ze schreeuwt om hulp maar niemand lijkt haar te horen. De auto waar ze in zit wordt al meegenomen naar de sloop. Komt de hulp op tijd voor Nina, en zijn Ludo en Aysen nog op tijd? Je ziet het op 3 september!

You May Also Like

0 comments