About

RTL 4 komt met GTST classics in de zomerstop

by - 22:18:00



Tijdens de zomerstop hoeven we ons niet zorgen te maken dat we onze favoriete soap missen, want er  komen namelijk GTST classics op tv. Er zullen 35 eerdere afleveringen uitgezonden worden.

Dit zullen natuurlijk de meest memorabele afleveringen zijn uit bijna 27,5 jaar GTST. Rohan Gottschalk laat aan het AD weten: “Samen met de cast heb ik 35 iconische afleveringen geselecteerd. Ze worden allemaal ingeleid door één van de acteurs. Er is veel variatie, dus reken maar op een flink aantal iconische en bijzondere momenten. Van de geselecteerde afleveringen weet ik in ieder geval dat ze erg herkenbaar zijn. Onder meer de bruiloft van Simon en Anette zit er tussen, net als de letterlijke cliffhanger van Bowien. Elke aflevering is sowieso memorabel.”

Voorafgaand aan elke uitzending worden er met 2 acteurs teruggeblikt op de aflevering. Hoe zat het met de personages? En wat was de desbetreffende verhaallijn? Daarnaast gaat RTL 4 de laatste week voor het nieuwe seizoen een seizoenssamenvatting uitzenden. De classics zijn vanaf 9 juli te zien.

You May Also Like

0 comments