About

GTST spoilers 11 t/m 15 juni

by - 12:06:00



Maandag 11 juni
Zoë flirt en daar wordt positief op gereageerd. Nu hoeft ze alleen Rik nog met een smoes weg te werken. Nina schrikt als Loes plotseling blijkt te zijn teruggekeerd uit Hong Kong. Sjoerd doet er alles aan om zijn huwelijksplannen te redden.

Dinsdag 12 juni
Mark moet bewijzen dat hij geen oplichter is. Loes gaat gewetenloos aan de gang met het saboteren van het geluk van Bing en Nina. De roekeloze Zoë komt terecht in een gevaarlijke situatie. Voor haar zus doet Marieke een poging om zich te verzoenen met Ludo.

Woensdag 13 juni
Sjoerd krijgt een vervroegde huwelijksverrassing. De emoties lopen hoog op als Bing druk uitoefent op Mark om zijn lijn te volgen. Amir is geschokt als hij een ex van Sjors ontmoet. Janine komt op voor haar familie en gaat daarmee tegen Ludo in.

Donderdag 14 juni
Amir shockeert Anton en Linda. Q heeft genoeg gespaard om een grote aankoop te doen. Lana’s plezier met Q wordt grof onderbroken. Laura ontfermt zich over Sjors als zij het moeilijk heeft. Door Loes nerveus te maken en te forceren, hoopt Aysen dat Loes fouten gaat maken.

Vrijdag 15 juni
Loes zit in het nauw en dat resulteert in een dwaalspoor, een brief en een levensbedreigend plan. Aysen openbaart een geheim van Lana aan Q. Dit zet hem aan om zelfstandig te opereren. Sjors komt in conflict met Lucas vanwege een joint.

You May Also Like

0 comments