About

Dilan Yurdakul dit jaar hoofdredacteur van GTST Magazine

by - 12:28:00



Vandaag is door Dilan Yurdakul in een vlog bekend gemaakt dat zij de nieuwe hoofdredacteur is van het GTST Magazine wat vanaf donderdag 5 juli in de winkels ligt. Het blad heeft 196 pagina's.

Vorige zomer kwamen er 4 edities wat onder leiding van hoofdredacteur Everon Jackson Hooi in de winkels kwam te liggen. Dit keer is er voor gekozen om een super dik nummer uit te brengen.
Dilan heeft aangegeven verdieping te willen zoeken.

“We gaan onder meer op zoek naar onverwachte kanten van de cast. Er wordt al zo veel over ons geschreven en er is al zo veel over ons bekend, dat ik graag de zaken aan bod laat komen die de mensen niet over ons weten. Het moet een verrassend magazine worden, dat vol staat met exclusieve verhalen die een kijkje geven in het échte en soms verrassende leven van de acteurs. 

Hiernaast staat het vol met insights over de serie, (nieuwe) verhaallijnen en worden er tipjes van de sluier over het nieuwe seizoen gegeven. Zelf gaat ze ook op pad: zo gaat ze langs bij 4 acteurs en hun moeders voor een interview en ontdekken ze bijzondere passies van de castleden!


You May Also Like

0 comments