About

GTST spoilers 25 t/m 29 december

by - 17:17:00



Maandag 25 december (eerste kerstdag)
Anton is van plan om Amir echt in de familie op te nemen. Door Bing raakt Loes enorm teleurgesteld. Zoë en Aysen vinden elkaar in gezamenlijk verdriet. In Toko loopt een gezellig kerstdiner helemaal in de soep. Rik probeert het misverstand tussen hem en Sjors op te lossen.

Dinsdag 26 december (tweede kerstdag)
Kimberly krijgt onverwacht bezoek voor de kerst. Ze is blij, baalt en wordt bang. Bing wil het mislukte kerstdiner overdoen, maar nu goed. Sjoerd reageert zich af als Amir doorvraagt naar hoe het met hem gaat. Q weet zich geen raad met het familiegevoel.

Woensdag 27 december
Als Ludo een leuk uitje in gedachten heeft, verbiedt Janine hem te gaan. Om Zoë te helpen, boort Aysen ongevraagd haar politiecontacten aan. Zoë probeert de verhoudingen met Jan op haar eigen manier te verbeteren. Jan onthult een geheim aan Anton.

Donderdag 28 december
Amir krijgt een brief met daarin de uitslag van zijn asielaanvraag. Lana heeft huisarrest, maar dat stimuleert haar juist extra om tegen Sjors' regels in te gaan. Noud spreekt Lucas aan op zijn botte gedrag tegen Laura.

Vrijdag 29 december
Noud en Sjoerd meten het elektrische systeem door bij Toko en doen een schokkende ontdekking. Q wordt jaloers op Noud. Lucas probeert Laura te helpen, maar weet niet de juiste snaar te raken. Amir wordt overvallen door zijn vrienden.

You May Also Like

0 comments