About

GTST spoilers 4 t/m 8 december

by - 14:10:00



Maandag 4 december
Zoë wordt op het werk betrapt door haar meerdere en probeert zich er met een smoes uit te draaien. Kimberly komt met cadeaus, maar niemand heeft oog voor haar. Nina voelt zich hier schuldig over. Rikki en Sjoerd hebben geen zin in een interventie, en toch is dat precies waar ze in belanden.

Dinsdag 5 december
Op de Sinterklaasviering in De Rozenboom gaat het helemaal mis. Nina zoekt Kimberly op en wil weten wat er nu écht aan de hand is. Q liegt tegen Sam over op wie hij verliefd is. Laura krijgt Anton in zijn ondergoed te zien. Raakt zij daarvan opgewonden misschien?

Woensdag 6 december
Nina baalt als Kimberly niet thuis is en ook de telefoon niet opneemt. Samen met Bing start ze een zoektocht. Aysen, Noud en Lucas worden op pad gestuurd naar een afgelegen locatie. Kimberly krijgt teleurstellend bericht over de verblijfplaats van haar vader.

Donderdag 7 december
Amir bewijst dat hij een kundig arts is en Anton is erg trots op hem. Aysen verwijt zichzelf dat ze veel te veel met Sjoerd en zijn problemen bezig was, waardoor ze geen oog had voor andere dingen. Nina geeft Loes de opdracht om het Hong Kong avontuur af te blazen.

Vrijdag 8 december
Sam wordt aan het denken gezet als zij ziet hoe Q met Rikki omgaat. Abel voelt zich alleen staan als Aysen zijn vraag om hulp afwijst. Linda twijfelt of ze Rover moet inlichten over wat er met Kimberly gebeurd is. Aysen heeft niet in de gaten dat ze Zoë 'redt' van Jan Maes als die zich alsmaar aa Zoë blijft opdringen.

You May Also Like

0 comments