About

GTST spoilers 27 november t/m 1 december

by - 17:02:00



Maandag 27 november
Als de geheime plannen van Rover bekend worden, voelt Kimberly zich nog meer verraden. Linda besluit er alles aan te doen om Rover tegen te houden. Sjors en Bing ontdekken dat Amir gelogen heeft toen hij van het feest vertrok. Q oefent zijn sociale vaardigheden op Amir en haalt hem door de mangel.

Dinsdag 28 november
Rik en Bing maken samen toekomstplannen. Sjoerd weet Rik aan het twijfelen te krijgen over Abel. Rikki dreigt Sjoerd dat het hem zal spijten als hij haar geluk blijft ondermijnen. Amir wordt aan het denken gezet als Bing over de betekenis van vriendschap begint.

Woensdag 29 november
Zoë's nieuwe sugar daddy is niet de meest sympathieke, maar ze doet het voor het geld. Aysen komt in conflict met de nieuwe financieel directeur van het AZM. Amir sluit zich aan bij een brainstormsessie van Bing en Rik. Nina heeft het zo druk met haar reis naar Hong Kong, dat ze afspraken vergeet.

Donderdag 30 november
Kimberly hoort hoe snel Rover ervandoor wil gaan en verschuilt zich achter enthousiasme. Maar dat is niet meer dan een masker. Lucas zorgt ervoor dat Nina het nog drukker krijgt. Linda en Anton organiseren een grootscheepse verrassing.

Vrijdag 1 december
Sjoerd wil Rikki dwingen zich aan de regels van hun c-ouderschap te houden, maar zijn argumenten zijn wankel. Q vraagt Anton om versiertips. Zoë is bang voor represailles als Aysen de strijd wil aangaan met Jan Maes. Abel baalt enorm als Rikki zich maar op Sjoerd blijft richten en niet op hem.

You May Also Like

0 comments