About

GTST spoilers 20 t/m 24 november

by - 11:33:00



Maandag 20 november
Rover verwacht dat Noud kwaad wordt als hij toegeeft wat hij Kimberly heeft aangedaan. Sjoerd krijgt de indruk dat Bing relatieproblemen heeft. Nina probeert Laura te ontlopen. Q laat Kimberly iets zien waar ze meteen door van slag is.

Dinsdag 21 november
Als Kimberly zich heeft opgesloten, doen haar vrienden er alles aan om haar naar buiten te krijgen. Aysen loopt tegen een reprimande aan als ze hard optreedt tegen een zakkenroller. Rovers actie wordt geprezen door zijn familie, maar Q ziet de andere kant van de zaak.

Woensdag 22 november
Zoë zoekt hulp bij Lucas als ze iets liefs wil organiseren voor Nina. Janine en Ludo zijn enthousiast, tot ze horen dat het idee van Zoë komt. Abel heeft verbijsterend nieuws voor Rikki. Sjoerd bemoeit zich hier ongevraagd mee.

Donderdag 23 november
Nina heeft het gevoel dat ze buiten de vriendschap van Zoë en Aysen staat. Van Lucas hoort ze dat Zoë een 'sugar girl' is en dat de bron van dit bericht vlakbij Nina ligt. Zoë doet een lijmpoging in een slechte relatie.

Vrijdag 24 november
Sjors ontdekt dat Amir jarig is en besluit iets op touw te zetten. Bing geeft goede raad als Sjoerd in de put zit om Bram. Sjoerd doet daarna precies wat hij niet moet doen. Rik is heimelijk blij dat Rikki wat afstand van Abel houdt.

You May Also Like

0 comments