About

GTST spoilers 13 t/m 17 november

by - 16:32:00



Maandag 13 november
Bing en Zoë krijgen onenigheid. Wanneer dit helemaal uit de hand loopt, kan Laura het niet aanzien. Ze grijpt in. Sam verwijt haar moeder dat ze door haar ongefundeerde uitspraken Amir heeft weggejaagd. Janine wil dat Kimberly haar column goedkeurt, voordat deze gepubliceerd zal worden.

Dinsdag 14 november
Sjors vindt een oplossing voor een van Amirs problemen. Nina heeft een beslissing genomen over de uitnodiging om naar Hong Kong te komen. Linda wil verbouwen. Ze gaat onderzoeken of ze een vergunning nodig heeft. Zoë ontdekt iets waar Bing zich enorm voor schaamt.

Woensdag 15 november
Lucas en Felix zijn het niet eens over een unieke uitnodiging vanuit Las Vegas. Aysen maakt met haar cv, motivatie en ambitie grote indruk. Maar de baan waar ze op solliciteert, ligt onder haar niveau. Rik probeert Bing om te praten, maar die blijft stug hangen in zijn eigen gelijk.

Donderdag 16 november
Lucas blijkt keer op keer beïnvloedbaar te zijn. Hij blijft van mening switchen. Felix snapt er niets meer van en Nina merkt dat haar goede raad aan Lucas helemaal verkeerd uitpakt. Toch wordt er een afscheidsfeest georganiseerd in De Koning.

Vrijdag 17 november
Rikki's onhandigheid zorgt voor een onverwachte afloop van een romantisch uitje. Anton heeft een wonderlijke ontmoeting in de supermarkt. Kimberly's zelfbeeld heeft een dieptepunt bereikt. Gelukkig laten haar vrienden haar er niet alleen in staan.

You May Also Like

0 comments