About

BREAKING: Rover wil terug naar Canada

by - 14:52:00



Alle geheimen komen bijna altijd uit in Meerdijk, en zo ook deze. Rover vertelt vrijdag 17 november de waarheid aan Kimberly: hij heeft de foto's online gezet. Haar reactie in de aflevering van maandag 20 november is heel logisch, ze denkt dat het een grap is. Daarna hoort Noud het van hemzelf.

Het begint allemaal in de aflevering van vrijdag 17 november. Rover kan zijn schuldgevoel niet meer aan en wil zichzelf weer snijden. De nieuwe bewoner Q en tevens achterneef van Anton, betrapt hem. Q is hoogbegaafd en weet alles. Hij heeft daarom ook een lange uitleg voor Rover waarom hij niet zou moeten snijden. En wat dan wel de oplossing is: de confrontatie aangaan. Daarom gaat hij naar Kimberly toe om haar de waarheid te vertellen. Dit pakt alleen niet zo heel goed uit..

In de volgende aflevering van maandag 20 november is iedereen boos op Rover. Kimberly wil hem niet meer zien, die zichzelf weer heeft opgesloten in haar kamer in Toko. Hij geeft Noud de schuld, dat als hij niet met Kimberly naar bed was geweest dat hij dan die foto's niet hoefde te plaatsen.
Als hij thuis is vertelt hij waarom hij zichzelf wilde snijden. Ondertussen in Toko gaat het steeds slechter met Kimberly. Ze wil met niemand praten en heeft huilbuien. Rover wil een filmpje opnemen op Smoelaria om dingen uit te leggen, ook voor Kimberly. Dit werkt alleen averechts. Er komen nog meer reacties bij, en als Q Kimberly tegenkomt in de supermarkt laat hij dit aan haar zien.

Maar voor Rover wordt het schuldgevoel nog steeds erger en wil in de aflevering van dinsdag 21 november terug naar Canada. Kimberly wil haar kamer niet uitkomen. Sjoerd, Noud en Lucas breken de deur open en praten met haar. Dan komt Rover binnen, maar Kimberly wil hem niet meer zien. In Huize Bouwhuis verstuurd hij een mail naar zijn vader, of hij een ticket of hem kan boeken naar Canada. Rover wil weg uit Meerdijk en terug naar zijn vader in zijn geboorteland.

Of hij echt terug gaat, en of hiermee acteur Buddy Vedder GTST zal verlaten, is nog niet bekend.


You May Also Like

0 comments