About

BREAKING: Rover Dekker vertrekt definitief naar Canada, Buddy Vedder verlaat GTST

by - 19:25:00



Er is een heuse leegloop bij GTSt dit seizoen. Na Maxime, Bill, Job en Felix zal nu nog een belangrijk personage soapdorp Meerdijk verlaten. Het gaat hier om Buddy Vedder die Rover Dekker 2,5 jaar heeft mogen vertolken. Buddy heeft aangegeven dat hij zich meer wil richten op het presenteren voor AVROTROS en dat hij daarom geen tijd meer heeft voor de serie.

Na een boel heftige verhaallijnen waarin hij een hoofdrol speelde, neemt Rover nu afscheid van Meerdijk en vertrekt hij naar Canada waar hij weer herenigd zal worden met zijn vader. Bill vertrok vorige maand al terug naar zijn geboorteland.

Hij heeft er een behoorlijke puinhoop van gemaakt dit seizoen. Zo komt hij erachter dat zijn vriendin Kimberly is vreemdgegaan met één van zijn goeie vrienden en is zo kwaad dat hij een naaktfoto van haar online zet. Dit veroorzaakt een heleboel: ze wordt door meerdere mensen betast en raar aangekeken en kan niet meer normaal over straat. Daarom besluit Rover definitief Meerdijk te verlaten omdat hij het allemaal niet meer aan kan en een nieuw begin wil, in Canada.

Zijn laatste aflevering zal volgende week donderdag 30 november te zien zijn. Voor de kijkers van Videoland en RTLXL is deze al morgen te zien.

You May Also Like

1 comments