About

BREAKING: Kimberly plant een zelfmoordpoging

by - 16:48:00


Het zit Kimberly allemaal niet mee dit seizoen. Eerst zit ze in een brandend gebouw waar ze levend uit komt maar wel haar tante verliest, dan wordt ze geconfronteerd met iets uit het verleden en heeft haar vriendje Rover weinig tijd voor haar waardoor ze vreemd gaat met huisgenoot Noud. Dan krijgt ze ook nog te horen dat Rover weer terug gaat naar Canada. Kimberly kan niet meer normaal over straat doordat er naaktfoto's zijn verspreid, dit is door een stomme actie van Rover gebeurd.

Ze houdt in de aflevering van donderdag 30 november alle schijn op. Ze zegt wel dat het goed met haar gaat het dat het goed is dat Rover vertrokken is, maar niets is minder waar. Ze besluit om toch goed afscheid te nemen van Rover en om goed uit elkaar te gaan. Ze heeft hem alles vergeven.
Maar toch, als ze weer in Toko alleen is, weet ze zeker dat ze niet meer zo wil leven. Het vakantiehuisje waar Rover haar gevonden had boekt ze, en daar wil ze een zelfmoordpoging in gang gaan zetten in de hoop dat niemand haar ooit zal vinden.

Hoe dit afloopt zullen jullie in de loop van de week gaan lezen!

You May Also Like

0 comments