About

GTST spoilers 9 t/m 13 oktober

by - 11:16:00



Maandag 9 oktober
Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki's gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

Dinsdag 10 oktober
Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting tussen Noud en Zoë. Lucas voelt zich schuldig omdat hij achter Felix' rug om is gegaan.

Woensdag 11 oktober
Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is boos en radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in haar rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet en moet alles op alles zetten om niet door de mand te vallen.

Donderdag 12 oktober
Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

Vrijdag 13 oktober
Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk bezig met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

You May Also Like

0 comments