About

GTST spoilers 2 t/m 6 oktober

by - 16:43:00



Maandag 2 oktober
Janine wordt ermee geconfronteerd dat haar journalistieke naam besmet is. Zoë wil lol en geen banden, daarom doet ze Noud verdriet. Bill zint op een manier om Ludo een hak te zetten, zodat hij de schilderijen van Maxime krijgt. Sam doet veel moeite om moe te worden om eindelijk goed te kunnen slapen.

Dinsdag 3 oktober
Rover trekt zijn conclusies wanneer hem het werk wat hij doet onmogelijk wordt gemaakt. Aysen krijgt heel slecht nieuws. Anton begrijpt niet dat Sjoerd zich er zomaar bij neerlegt dat hij Bram niet meer mag zien. Laura wordt gedwongen de traumatische brand opnieuw te beleven.

Woensdag 4 oktober
Sjors vindt dat ze lang genoeg met haar probleem heeft rondgelopen en confronteert Amir. Lucas zet de plannen die hij met De Koning heeft door. Of het een succes wordt, is afwachten. Sam licht Rover in nadat ze iets heeft afgeluisterd van Bill. Bram mag voor een hond zorgen.

Donderdag 5 oktober
Sam denkt ermee weg te komen als ze een studiegenoot betaalt om een opdracht voor haar af te maken. Intussen heeft ze zelf een ander 'project': samen met Rover wil ze Bill behoeden voor een kapitale fout. Janine bedenkt een ingenieuze manier om aan een baan te komen.

Vrijdag 6 oktober
Omdat Janines plan niet helemaal legaal is, heeft ze hulp nodig. Zoë ontdekt welke gevoelens Sjors voor Amir heeft. Anton ziet dat Amir niet goed functioneert in zijn werk. Jef wil ervoor zorgen dat Laura weer op het goede pad belandt. Pas daarna kan hij met een gerust hart terug naar Frankrijk.

You May Also Like

0 comments