About

GTST spoilers 18 t/m 21 september 2023

by - 22:42:00

 



Maandag 18 september
Merel voelt zich ongemakkelijk bij alles wat Ludo voor haar heeft geregeld. Stefano is vastberaden als Elisa hem zegt dat hij rustig aan moet doen en gaat fanatiek aan de slag met zijn herstel. Steef krijgt volop status van zijn dispuutgenoten als hij door een auto met chauffeur wordt gebracht. Bing, Julian en Rik hebben een poolavond.

Dinsdag 19 september
Nina is blij als Bing haar laat merken dat hij trots is op hoe ze dealt met de situatie tussen haar en Monica. Julian reageert kribbig als Bing hem plaagt met Elisa. Steef wordt uitgenodigd voor een chique diner in de Rozenboom en doet zijn best om niet te laten merken dat hij zich niet op zijn gemak voelt.

Woensdag 20 september
Merel laat het er niet bij zitten en gaat aan de slag met het door haar gestolen politiedossier over de kettingbotsing. Linda is blij als Luuk haar helpt, zodat ze met de baron naar Frankrijk kan om de bruiloft voor te bereiden. Janine en Ludo organiseren een romantisch diner voor Stefano.

Donderdag 21 september
Stefano houdt zich groot tegenover Merel, waardoor ze niet doorheeft dat hij een helse nacht heeft gehad. Mats heeft hulp nodig voor de verzorging van zijn wond maar vlucht weg als Luuk vragen begint te stellen. Rik gaat achter hem aan en is geschokt als hij de verblijfplaats van Mats vindt. Jonathan neemt Merel eindelijk serieus.

You May Also Like

0 comments