About

GTST spoilers 11 t/m 14 september 2023

by - 09:33:00

 



Maandag 11 september
Henk en Merel zijn verbaasd als Luuk denkt te weten hoe de schoen van Margriet op de plek van het ongeluk is beland. Stefano laat zich niet door Elisa ontmoedigen en gaat fanatiek aan zijn herstel werken. Steef wordt door Jonathan gemotiveerd om lid te worden van het corps.

Dinsdag 12 september
Shanti wordt gebeld door een onbekend nummer en is stomverbaasd als ze hoort wie ze aan de lijn heeft. Linda raakt getriggerd als een rijke patiënt gaat trouwen. Julian zal De Koning tijdelijk moeten sluiten door de problemen met de fundering.

Woensdag 13 september
Manu is jarig. Nina doet enorm haar best om er een geweldige dag van te maken. Als Bing haar zegt dat ze aan het overcompenseren is, ontkent ze dat stellig. Shanti wil vertrekken. Henk is chagrijnig vanwege zijn geheugenverlies en Laura stuurt hem op pad met Dolly.

Donderdag 14 september
Monica voelt zich schuldig tegenover Nina en wil vertrekken. Ludo ziet hoe Merel haar best doet voor Stefano en hoe hij daarvan opleeft. Julian maakt zich zorgen over Steef. Merel kan zich niet neerleggen bij de conclusie over het ongeluk. Linda staat aan de start van een nieuwe carrière.

You May Also Like

1 comments