About

Steef en Naomi verlaten Meerdijk en gaan op wereldreis

by - 23:41:00

 



In het seizoensslot lijken we nog afscheid te gaan nemen van twee personages. Steef Verduyn en Naomi Rosalia zullen in de laatste aflevering van seizoen 34 nog gaan vertrekken uit Meerdijk. De twee gaan namelijk op wereldreis.

Maar voordat ze gaan, heeft Julian nog iets goed te maken met zijn zoon. Hij was in eerste instantie tegen het plan van de twee, vooral omdat hij denkt dat Naomi hem beïnvloed. Dit viel bij Steef in het verkeerde keelgat en wilde zijn vader niet meer zien. Na bemiddelingen van Henk lijkt dit niks uit te halen. Elisa gooit het over een andere boeg en haalt Steef toch nog over om afscheid te gaan nemen van zijn vader bij het event van Stefano en Nola.

Dit is de zoveelste Verduyn familielid wat vertrekt dit seizoen. Julian heeft het niet makkelijk dit seizoen met zijn gezin. Het jongste Verduyn telg, Demi Verduyn, vertrok in november samen met Jesse naar Marokko, kwam Saskia er in Duitsland achter dat ze verliefd werd op een ander en vertrok diezelfde maand ook, en was zijn oudste dochter Merel ook tijdelijk weg met Stefano naar New York. En nu gaat zijn enige zoon weg.

GTST hanteert sinds dit seizoen een nieuw beleid. Personages worden er tijdelijk uitgeschreven om andere verhaallijnen meer aandacht te kunnen geven. Zo waren Merel en Stefano ook al een tijdje niet te zien geweest, en zijn Luuk en Linda om diezelfde reden ook er tijdelijk uit.

Maar of dit bij Steef en Naomi dit ook geldt, is nog niet bevestigd. De nieuwe castfoto zal dit misschien gaan bevestigen, die eind augustus bekend gemaakt wordt.




You May Also Like

0 comments