About

GTST spoilers 27 t/m 30 mei: Cliffhanger 2024

by - 09:16:00

 



Maandag 27 mei
Janine wordt gebeld door Ludo die een schokkende mededeling doet. Laura valt. Janine en Linda trekken zich het lot van Laura enorm aan, het was immers hun taak voor haar te zorgen. Henk geniet ondertussen van de gezelligheid van zijn vrienden en nodigt ze uit voor een hapje eten bij hem thuis. Ludo gaat er vanuit dat Richard niet meer voor PalmNoot werkt, maar komt erachter dat dat niet het geval is. Richard haalt Shanti over om mee te werken aan een vaderschapstest.

Dinsdag 28 mei
Janine smoest tegen Ludo dat ze naar de politie gaat om het hoofdstuk 'Willem' af te sluiten. Ze wil de politie helpen om Willem Roest te vinden en komt met een riskant voorstel. Stefano vraagt Nola om samen met hem het event 'Meerdijk deelt' te presenteren. Shanti breekt als Pim haar vraagt hoe het met haar gaat. Nu de uitslag van de laatste echo goed was, wil Rik iedereen zo snel mogelijk vertellen dat Shanti weer zwanger is.

Woensdag 29 mei
Nola krijgt de uitslag van haar bloedonderzoek. Bing reageert zijn zenuwen af op Nina, maar zij wil het vandaag 'gezellig' houden. Julian houdt zich groot als blijkt dat hij niet is uitgenodigd voor het afscheidsfeestje van Steef en Naomi. Henk drukt de koppige Steef op het hart dat hij voor vertrek vrede moet sluiten met Julian. Janine waant zich veilig nadat ze Willem Roest in de val heeft laten lopen.

Donderdag 30 mei
Vlak na het gruwelijke medische nieuws besluit Nola open kaart te spelen tegen haar vrienden en familie. Janine deelt een pijnlijke waarheid over Laura met Henk. Marwan ontdekt iets schokkends over Tamara.

You May Also Like

0 comments